Renault delovi | Auto servis | Prodaja | Srbija | O nama

Tel: 065 32 90 100
» Home
» Delovi
» Servis
» Marketing
» O nama
» Usluge
» Kontakt

RENAULT DELOVI | AUTO SERVISI | O NAMA

Portal Renault-delovi | Renault-delovi.com je vlasništvo agencije Studio 77 iz Beograda. 

Portal je namenjen firmama koje se bave prodajom delova za Renault vozila, servisiranjem Renault vozila, osiguranjem i registracijom vozila i dr.

Na portalu su zastupljeni sledeće kategorije prodavaca i preduzetnika: prodavnice auto-delova, servisi, auspuh servisi, auto lakireri, auto limari, auto mehaničari, auto otpadi, prodavci auto alarma, auto gasa, auto klima, motornih ulja, akumulatora, auto perionice, auto kozmetika itd. 

Pozovite nas na brojeve telefona 011 215 44 35 i 063 461 1 987 ili preko i-mejla office@webdizajn-beograd.com  i oglasite se na specijalizovanom portalu Renault-delovi.com 

MREŽNI MARKETING

Portal Renault-delovi.com je deo planiranog mrežnog marketinga koji obuhvata sve brendova u Srbiji koji se vezuju za auto-industriju. Mrežni marketing obuhvata i prezentacije svih uslužnih delatnosti koje su vezane za ovu privrednu granu.

Osnovni cilj naših planiranih aktivnosti promocije auto-industrije u Srbiji jeste da obezbedimo mrežu portala koji bi obuhvatili sve postojeće brendove na domaćem tržištu i da potencijalnim klijentima omogućimo reklamiranje na onlajn tržištu koje bi obuhvatalo preko 1.000.000 precizno targetiranih posetilaca u toku jedne godine. 

Mrežni marketing koji nudimo podrazumeva mnogo šire uslužne aktivnosti u odnosu na klasično shvatanje pojma “marketing” u Srbiji. Naše ponuda obuhvata širi dijapazon usluga koje uključuju: istraživanje onlajn tržišta, targetiranje onlajn kupaca, planiranje promocije proizvoda, pozicioniranje proizvoda, oglašavanje proizvoda, postprodajne usluge itd.

Reklamiranje i mrežni marketing koji trenutno nudimo odnosi se na sledeće portale:
1. Opel-Delovi.com
2. Fiat-Delovi.com
3. Peugeot-Citroen.rs 

4. Volkswagen-delovi.com
5. Renault-delovi.com

Renault delovi

Delovi - model automobila

Renault servis

Servis - model automobila

model automobila
Thalia
Twingo
Vel Satis

Dacia servisi
Dacia Duster
Dacia Logan
Dacia Sandero
Dacia Solenza

Prijatelji sajta
NadjiRestoran

© 2013. Renault-delovi.com Sva prava rezervisana. | Renault delovi